Dykkersommerskolen 2014

Vil du være med til at tilbringe en del af sommeren på en sjov, lærerig og våd måde :)

Hvem: Dykkersommerskolen henvender sig til unge i aldersgruppen 14 til 18 (+/-), der ønsker at få lidt mere ud af sommeren og blive certificeret dykker. Tilmelding efter først til mølle princippet ved betaling.

Så meld dig til fun2dives “Dykkerommerskole” – Her har du muligheden for at tage første skridt ind i dykningens fantastiske univers.

Hvad: I løbet af en uge (mandag til fredag) gennemgår du og andre jævnaldrene PADI Open Water Diver (OWD) (for mere information vedr. kurset se “Dykkerkurser”. Og ja der kommer overraskelser, så vi får en fantastisk, sjov og underholdende uge.

Hvornår: Sommerdykkerskolen foregår i uge 27 fra mandag den 30 juni til 4. juli – Hver dag starter vi kl. 9 og slutter ca. kl. 15.30.

Hvor:  Basen er i Ry – Hvor dykkene foregår afhænger af vejr og vind – Men vi skal selvfølgelig dykke i nogen af søerne og hvis vejret tillader det skal vi også i saltvand.

Pris 4.000;- kr. incl, materialer og forplejning.

OWD

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>